ROBY

Nézd a folyamatot élőben itt: TWITCH 

Ha lemaradtál az élő adásról akkor itt: YOUTUBE 

ROBY.jpg

FELHASZNÁLT ALAPANYAGOK

ROBY_01.jpg

Környezeti zajokra reagáló szintetikus egység

MŰKÖDÉSE
---------------------------------------------------

Két mikrofon segítségével érzékeli a külső hangokat. Ha ezek a hangok túl hangosak, akkor elszomorodik. Ilyenkor több negatív esemény zajlik a fejében, ami különböző mértékben gyengítik. Ezeket kis animációkkal jelzi is. Koponya, eső, villámlás, bomba, hasadt szív. Amennyiben túl sok hangos zajt hall, besokkolódik, és ezt láthatjuk is az arcán. Ebből az állapotból, csak a folyamatos és kellemes hangokkal lehet kizökkenteni. Ha ez nem teljesül, akkor elfogy az életereje és az offolt biteket mezejére lép. amennyiben kellemes hangokat hall, szép lassan megnyugszik és kilábal a sokkból. Ha ez megtörténik, újra mosolyog. És kellemes gondolatai lesznek, amik erősítik őt. Ilyen gondolat, a szerelem, bulizás, hajókázás.

EXTRA ESEMÉNYEK
---------------------------------------------------

Ha egy ideig nem hall semmilyen hangot, elkezd unatkozni és ha úgy hozza a kedvét, füttyög egy kis beépített csipogón keresztül. Ezzel próbál javítani a kedvén. Ha azonban hosszan unatkozik, elalszik. Ilyenkor álmodni kezd. Jobb ha figyelünk rá, mert álmodni kezd. Ha rosszat álmodik, csökkenti az életerejét és meg is halhat, ha jót akkor emelkedik az életerő. rossz álom esetén érdemes felébreszteni, kedves hangerőn és akkor mosolyogva ébred és mehet a szép élet tovább. Ha túl hangosan ébresztjük fel akkor sokkos állapotba is kerülhet, azt pedig már tudjuk mit okoz.
---------------------------------------------------
ROBY csak egy kísérleti tanulmány, semmi különleges haszna nincs. Sőt semmilyen haszna nincs, de jó ha egy ilyen kis izé csipog az asztalon :)

TESZTELÉS A NÉZŐKKEL
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ROBY jól reagál a hangokra, de sajnos az OBS nem küldi megfelelően a hangokat a parancsra. Nagy késés is látszik a működésben. Sajnos ez még messze nem tökéletes, de az irány jó. Ezen még dolgoznom kell! :)